OH7RAA logiikka integroitu ja radio mitattu

Uuden toistimen logiikka on kytketty radio-osaan, ja tuntuu toimivan odotetulla tavalla. Tässä pieni ääninäyte ulostulotaajuudelta 145.600 MHz: oh7raa-demo.mp3
Toistin aukeaa tällä hetkellä vain DTMF *:llä, mutta 1750 Hz piippatunnistus on rakenteilla, ja mahdollisesti jopa optionaalinen aliääniavaus radioille, joista piippa ja DTMF puuttuvat (esim. jotkin Motorolat ja muut amatöörikäyttöön vapautetut kommersiaaliradiot). DTMF *0 antaa pidemmän paikkatietoraportin:

DE OH7RAA KUOPIO KP32TW

Viime torstaina toistin kävi OH2K:n säätöpisteellä mitattavana. Tehoa pääteasteesta lähtee sopivat 27W. Vastaanotin on riittävän herkkä, kohinasalpa säädettiin avautumaan -119 dBm ja sulkeutumaan -124 dBm tasolla. Taajuudetkin ovat hyvin kohdallaan. Radio-osaan ei tarvitse koskea, se on hyvin säädetty!
Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: OH7RAA logiikka integroitu ja radio mitattu

Vastaa