Kesäpäivät vietettiin sateisessa säässä

Seitosten kesäpäivät pidettiin kuluneena viikonloppuna kerholla. Sateisesta säästä huolimatta viikonlopun aikana paikalla kävi useita kymmeniä kiinnostuneita. Valitettavasti viimehetken muutoksista johtuen osa ohjelmasta karsitui pois, mutta kesäpäivillä mm. kuultiin Hessun, OH7LZB, pitämä mainio esitys aprs.fi -portaalista ja aprs-järjestelmästä yleisesti, rakennettiin 5 MHz antenni sekä modifioitiin kerhon TS-870 -rigi ko. bandille, keskusteltiin Turva 2008 -harjoituksen toteuttamisesta Hannun, OH7GIG, johdolla johon liittyi myös Seppo Sisätön, OH1VR, videoyhteyden yli pitämä esitelmä sekä tietysti pidettiin nokkakusoja ja vaihdettiin kuulumisia.

Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: Kesäpäivät vietettiin sateisessa säässä

Vastaa