Kerhoillassa esillä Turva-harjoituksen viestiliikenne

Syksyn lähestyessä on taas aika aloittaa kerhoiltojen järjestäminen, ja mikä onkaan ajankohtaisempi aihe kuin Turva 2008 -harjoitukseen valmistautuminen. Kerhon kesäpäivillä kuultiin Seppo Sisätön, OH2VR, esitelmä harjoituksesta ja kokeiltiin RFSM8000 -modea uudella viiden megahertsin taajuudella.

Nyt ohjelmassa on itse viestiliikenteen harjoittelu – eli ohjeiden ihmettely ja papereiden pyörittely pöydän äärellä, tällä varmistetaan että liikennöinti sujuu ohjeiden mukaisesti ennen kuin jalkaannumme ympäri maakuntaa. Syksyn ensimmäinen kerhoilta järjestetään siis tiistaina 26.8.2008 klo 18 Tikkalansaaressa.

P.s. kesäpäivillä oli myös puhetta, että alkusyksystä voisimme järjestää antennitalkoot, jossa kaikille halukkaille (ja miksei myös kerholle) tehtäisiin materiaalien hinnalla porukalla 2m antenneja joita voi sitten käyttää vaikka itse Turva -harjoituksessa. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä vaikka allekirjoittaneeseen (oh7vm AT sral.fi) niin kartoitetaan hieman halukkaiden määrää.

Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: Kerhoillassa esillä Turva-harjoituksen viestiliikenne

Vastaa