Aktiviteettikilpailu kerhon jäsenille

AKTIVITEETTIKILPAILU

DX-ja muunkin radioamatöörityöskentelyn edistämiseksi kerhomme OH7AA järjestää workkimiskilpailun jäsenilleen.

Kilpailun tarkoituksena on workkia henkilökohtaisesti kokonaan uusia DXCC-maita, mode ja bandi vapaa. Aktiivisten toistinten kautta pidetyistä yhteyksistä tulokseen lasketaan vain radioamatöörisatelliittien kautta pidetyt yhteydet.

Kilpailu alkaa 1.1.2016 klo 00.00 UTC ja päättyy 30.6.2016 klo 23.59 UTC

Kilpailussa on kaksi luokkaa:

A) maat työskennelty omalta/hallinnassaan olevalta asemalta omalla kutsulla

B) maat työskennelty OH7AA-kerhoasemalta (oma kutsu merkittävä kerhon lokiin lisätiedot-kohtaan, second-operaattoreilla oma nimi ja valvojan kutsu)

Voittajille on luvassa harrastettamme edistävät palkinnot.

Kilpailuyhteyksistä on tehtävä lokimerkinnät po. aseman lokikirjaan ja ko. lokimerkinnät tulee tarvittaessa toimittaa kilpailun järjestäjän tarkistettaviksi.

Osallistujien toivotaan ilmoittavan tulostilanteensa kuukausittain seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä mieluummin sähköpostitse kerhon DX-ohjaajalle OH7KB:lle (penaoh7kb ät gmail piste com). Järjestäjä varaa mahdollisuuden jakaa tai arpoa välietappipalkintoja.

Kilpailuloki on toimitettava OH7KB:lle 17.7.2016 mennessä ja siinä tulee osallistujan kutsun/nimen lisäksi käydä ilmi kunkin kilpailuQSOn osalta (vain uudet maat) ainakin: vasta-aseman kutsu ja DXCC-maa, pvm, kelloaika (UTC), bandi, mode.

Tulokset julistetaan ja palkinnot jaetaan OH7AA:n kesäpäivillä.

OH7AA järjestäjänä toivoo vilkasta osallistumista tähän ei-niin vakavamieliseen kilpailuun, jossa uusille amatööreille, erilaisista syistä aiemmin vähemmän bandeilla olleille tai vaatimattomilla asemilla workkijoille on järjestetty hyvät menestymisen mahdollisuudet. Pitkään aktiivisena olleiden DX-rien on näet huomattavan vaikeaa saada enää uusia DXCC-maita.

Hyvää maaonnea!

t. OH7AA

Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: Aktiviteettikilpailu kerhon jäsenille

Comments are closed.