Jäsenrekisterin ajantasaistus

Johtokunta päätti 6.11.2012 kokouksessaan:

– erottaa 15.11.2012 ne jäsenrekisterissä olevat, jotka eivät ole maksaneet 2011 eikä 2012 jäsenmaksuaan. Kaikille näistä on loppukesän/syksyn aikana lähetetty vähintään yksi huomautus 2012 jäsenmaksun maksamattomuudesta.

– poistaa jäsenrekisteristä jäsenyytensä irtisanoneet (4 kpl) ja ne, joiden SK-status on tullut johtokunnan tietoon.

Jäsenyys on edellytyksenä kerhon palvelujen, mm. QSL-välityksen käytölle. Jäsenyydestään luopuneiden saapuvien korttien lokerot poistetaan ja heidän on sovittava QSL-managerin kanssa 15.11 lokeroissaan olevien korttien noutamisesta tai edelleen lähettämisestä vastaanotajan laskuun.

Kerhotilan avaimet ovat kerhon omaisuutta ja jäsenyydestä luopuneen on välittömästi toimitettava hallussaan mahdollisesti oleva avain kerhomestarille.

Johtokunta on tietoinen siitä, että kerhon jäsenrekisteristä on menneinä vuosina jostain syystä tippunut pois jäsentietoja. Vanhojen listojen perusteella joitain tällaisia tapauksia on pystytty korjaamaan, mutta on mahdollista että kaikkia pudonneita ei ole pystytty löytämään. Jos et ole maksanut v 2012 jäsenmaksua, et ole saanut huhtikuun jäsenkirjettä tai yhtään jäsenmaksukarhua, mutta olet mielestäsi ollut kerhon jäsen, ota ihmeessä yhteys allekirjoittaneeseen!

Jos sinulla on jotain kysyttävää jäsenasioista, ota ihmeessä yhteyttä allekirjoittaneeseen!

OH7RJ Pentti Sopanen, puheenjohtaja

oh7rj@sral.fi

044 555 1730

 

Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: Jäsenrekisterin ajantasaistus

Comments are closed.