Kerhon 40:n beamin heijastinelementti asennettu

Heijastinelementin nosto ja asennus suoritettiin varsin vaativissa olosuhteissa torstaina 27.9.2012 n. klo 15-17. Sade taukosi sopivasti operaation ajaksi, mutta tuuli oli melkoinen, ilmeisesti puuskissa reilusti yli 10m/s, koska ko. ajankohtana Kuopion lentoasemalla mitattu keskituuli näytti olleen hiukkaa vaille 10 m/s.

Kovan tuulen ja beamin puomiputken kiinnityskohtien soikeuden takia korjausoperaatiosta pystyttiin suorittamaan vain pudonneen ja korjatun heijastinelementin nosto ja asennus. Muiden elementtien kiinnitysten uusinta jäi odottamaan parempia olosuhteita ja isompitoleranssisia kiinnitysklemmareita.

Työn sankarit olivat korimiehet Tommi, -7HD ja Mikko. -7LTK. iso kiitos heille sekä nostokaluston järjestäneelle Jaskalle, -7RY ja hänen kannatusyhdistykselleen, Nostokonepalvelu Oy:lle. Tuki-/huoltojoukkoina toimivat -7TB, -7QA ja -7RJ.

Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: Kerhon 40:n beamin heijastinelementti asennettu

Comments are closed.